Tilbake til Forsiden (logo) English Language Pages
 | Vevkart |
Hjem Dette tilbyr jeg Kontakt meg Siste Nytt Filosofisk Om Anders Holt
Bilde av AH Jobb CV (Pop up) Filosofisk CV
Om Anders Holt - min bakgrunn

Resten av opplysningene om undertegnede finner du i annen menylinje rett over her.

Kort om undertegnede: Er født i 1965; samboer med Jenny; har to døtre, Johanne Maria Vilje og Ada Maria Sophie.

Filosofisk Praksis
Jeg driver en Filosofisk Praksis, som jeg etablerte i 1999, hvor jeg tar i mot gjester til samtaler, holder Filosofiske Cafeer, og fasiliterer Sokratiske Dialoger, skriver, holder kurs, bedriver etisk analyse, holder foredrag, med mer. Her finner du min Filosofiske CV.


Filosofisk bakgrunn
I 1996 gikk jeg ut av Universitetet i Oslo, med en magistergrad i filosofi. Da hadde jeg allerede vært med på å starte opp Filosofisk Prosjektsenter ( www.fps.no ) sammen med 12 andre unge filosofer i 1995. Siden var jeg medgrunnlegger av det Norske Søren Kierkegard Selskap i 1996 ( www.kierkegaard.no ), hvor jeg satt i styret som sekretær i 5 år. Så var jeg med på å starte Filosofisk Praksis bevegelsen i Norge, som medlem av den opprinnelige gruppen på 8 personer som begynte med dette i 1997. Vi grunnla så Norsk selskap for Filosofisk Praksis i 1998 ( www.nsfp.no ), hvor jeg satt i styret som sekretær i 7 år.

Siden 1999 har jeg drevet en egen Filosofisk Praksis; og du er på dens sider nå.

Utdannelse
Har en magistergrad i filosofi (8 år), og dessuten en toårig utdannelse i Filosofisk Praksis, samt en utdannelse som fasilitator av Sokratiske Dialoger.

I tillegg har jeg mellomfag i sosiologi, samt grunnfag i statsvitenskap, idéhistorie og religionshistorie.

Arbeidsbakgrunn
Har arbeidet som tekstforfatter i RealDeal (New Deal) reklamebyrå, Kommunikasjonsansvarlig i NRK Aktivum, Content Manager i Nextra, og arbeider for tiden som redaktør av nettsidene til Telenor Bedriftskommunikasjon (kommer i eget vindu). Felles for alle disse stillingene er at de alle sammen involverer kommunikasjon både på strategisk, taktisk og operasjonelt nivå; samt kommunikasjon ovenfor det enkelte mennesket. Her finner du min Jobb CV (Spretter opp i eget vindu).

I tillegg har jeg hatt en rekke jobber ved sidene av mine studier, som bartender, filosofilærer, konsulent i filosofi, med mer.

Når man har familie...
Behøver man en pengejobb - og skal den jobben ha mening, må den utføres på best mulig måte - både for arbeidsgiver og for meg selv.

Samtidig er den virksomheten som ligger nærmest mitt hjerte - ex animi sententia - akkurat de tingene du kan lese om på disse nettsidene. Her finner du et bilde av meg.

Her kontakter du meg!

| Hjem | Tilbake til toppen | vevkart | Søk | Kontakt meg! | Om disse sidene |